Diensten

Diensten

Dakbedekking
Een goede dakbedekking is onontbeerlijk wanneer u er het hele jaar geïsoleerd en droog bij wilt zitten. Onze dakbedekkingexperts geven advies over welke dakbedekking u het best kunt gebruiken. Want er zijn nogal wat mogelijkheden! Wij bedekken daken met o.a. bitumen, dakpannen, EPDM, golfplaten, groendaken, koper, PVC, riet en shingles.

Dakgoot
Zonder dakgoot klettert het water vanaf uw dak op de grond of stroomt het langs de muur, hetgeen aanslag en lekkages met zich mee kan brengen. Onze dakdekkerexperts verzorgen aanleg, onderhoud en reparatie van dakgoten. Wij zijn bekend met alle materialen hieromtrent.

Dakisolatie
Dakisolatie is met de verduurzaming van Nederland enorm populair. En terecht! Niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Dakisolatie aanbrengen levert al snel zo’n 9% rendement op. Het grootste warmteverlies geschiedt immers door het dak. Dit een halt toebrengen betekent een zo groot mogelijke besparingswinst behalen!

Dakkapel plaatsen
Met een dakkapel verruimt u uw woongenot. Een dakkapel levert direct meer ruimte en licht op. Kamers die voorheen niet geschikt waren als slaapkamer, tovert u binnen een dag om in een droomkamer! Onze experts adviseren u welke materialen het best bij uw woning passen. Ook bij een eventuele aan te vragen omgevingsvergunning kunnen wij u bijstaan.

Daklekkage repareren
Een daklekkage zorgt al snel voor een aanzienlijke schadepost. Zaak dus om het lek zo spoedig mogelijk te dichten. Met onze waterdetectieapparatuur achterhalen wij spoedig welk euvel het lek veroorzaakt. Vervolgens repareren wij enkel de dakgedeelten waar het lek zich bevindt.

Dakonderhoud
Ieder dak vergt onderhoud. Dakonderhoud zorgt voor dakbehoud. De levensduur van uw dak wordt verlengd wanneer u uw dak goed onderhoudt. Onze experts zorgen er met dakonderhoud voor ervoor dat dakschade voorkomen wordt. Onze dienstverlening is divers te noemen en voorziet in alle soorten dakonderhoud als het schoonmaken van dakgoten, het controleren van dakranden, het isoleren van daken, het reinigen van dakkapellen, reparatie van scheuren en naadverbindingen en onderhoud van nokvorsten.

Dakraam
Een dakraam verhoogt direct uw woongenot. Of u nu voor een dakkoepel, een veluxraam of een Fakro balkondakraam kiest, vertrekken die voorheen donker en kil waren muteren direct in sfeervolle ruimtes. Ruimtes waar u wilt vertoeven. Ruimtes die u ten volle kunt benutten.

Aanvraag gratis & vrijblijvend adviesgesprek

Wanneer u onderstaand formulier invult, neemt één van onze dakdekkers contact met u op voor een gratis & vrijblijvend adviesgesprek.

Persoonlijke gegevens

Uw naam*

Uw e-mail* (voor het versturen van dit formulier)

Uw telefoonnummer*

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)

Werkzaamheden

Straat + huisnummer*

Plaats*

Omschrijving werkzaamheden, Bijzonderheden en/of vragen*:

Foto's (niet verplicht)


Vul de anti-spamcode in:*
captcha

Onze dakdekkers leveren puur vakmanschap

Dakdekker in heel Nederland

Lees verder

Contact voor meer informatie

Contact voor meer informatie

Contact

Dakdekker nodig?

Neem contact op!